Het verhaal…

achter deze blog…

Het eten – basisbehoefte? Zeker…we kunnen niet zonder…echter eten verbindt en vormt gezelligheid. Opgegroeid in Slowakije, heb ik mogen genieten van de Slowaakse, Tsjechische, Hongaarse en Duitse comfort-food. Niet hip, maar heel erg lekker. Met weinig ingrediënten konden we al wonderen maken in de jaren 80 en 90 in de kleine gezellige ouderwetse keukens. Mijn vader en ook mijn opa waren talenten in de toen nog simpele keukens en toverden heerlijkheden vanuit simpele en nu soms ook minder bekende ingredienten. Mooie herrinerringen, geuren…de kleine dingen in het leven.

In 2001 kwam ik naar Nederland om Nederlands te leren, en 21 jaar later ben ik er nog steeds, in dit mooie land en dagelijks kan ik enorm genieten van alles wat dit mooie land te bieden heeft. Jaaah….jullie lezen het goed…ook nu..in deze moeilijke en sociaal beperkte tijden. Hoe? Blijf deze blog volgen en kom snel achter…

In 2016 opende ik mijn eigen Taarten Boutique in Schoonhoven. Wat was dat een hele bijzondere journey! Daar ben ik heel erg dankbaar voor. Er is nu een andere fase in mijn leven aangebroken: ik neem jullie mee in mijn reis door mijn recepten, de recepten van mensen die mij inspireren met bijpassende muziek, mijn wijntips en soms gewoon via een kort verhaal om te lezen over het dagelijke gebeuren.

Geniet ervan!

Bedankt voor het volgen!

Heb je vragen over de recepten?

Voel je vrij om mij te contacteren via ingrid@cocoheaven.nl.

Close
CocoHeaven © Copyright 2021. All rights reserved.
Close

We bakken cookies, maar maken ook gebruik van cookies.   Meer info